top of page
news.png

Новини и прес съобщения

SCIENTIFIC EVENT

If you want, you can send details about your upcoming scientific event by filling out the form on our Scientific events web site www.arpharm-e4ethics.org.

08.07.2022 г., гр. София

Д-р Стамен Банковски е новият председател на УС на ARPharM

На редовно отчетно-изборно заседание на Общото събрание на Асоциация на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), проведено на 19 май 2022 г., бяха избрани двама нови членове на Управителния съвет (УС) на сдружението.

За председател на УС на ARPharM бе избран д-р Стамен Банковски, директор за България, Румъния и Унгария на фармацевтична компания Astellas.

Другият нов член на УС е д-р Боряна Алексиева - ръководител връзки с правителствени структури, институции и пациентски организации в Янсен – фармацевтичните компании на Johnson & Johnson, България.

Новите фигури в ръководството на ARPharM ще продължат усилията на организацията в посока подобряване на достъпа на българските пациенти до качествено, съвременно и ефективно лекарствено лечение и ще си сътрудничи с всички държавни институции и пациентски организации за изготвянето на балансирани политики за подобряване на здравната система у нас.

Прочетете всичко тук

Избран е нов председател на управителния съвет на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България
bottom of page