top of page
awarness-week (1).png

Кампании

Научно събитие

Ако желаете можете да изпратите данни за Ваше научно събитие като попълните формуляра в нашия сайт за научни събития www.arpharm-e4ethics.org.

Всеки ден стотици хиляди пациенти в България получават нужното им лекарство в аптека или болница. Но това е само последната стъпка, зад която стоят денонощните усилия на фармацевтичните компании и техните служители. Стартирайки с научноизследователска и развойна дейност, производство, клинични изпитвания и тестове, доставка, лекарството преминава през различни стадии и страни, преди да стигне до пациентите, които се нуждаят от него. За повече, вижте видеото.

Научноизследователската фармацевтична индустрия работи денонощно с изключителна бързина, за да разработи безопасна и ефективна ваксина срещу COVID-19 и да предпази хората от бъдещо разпространение. Фармацевтичните компании по света обединяват сили, за да направят ваксина възможно най-скоро, като не правим компромиси във високите стандарти за безопасност и ефикасност. Ние се ангажираме да направим ваксината налична и достъпна, за да помогнем и защитим милиарди хора. #НямаДаСпрем, докато няма COVID-19 ваксина за всички.

#НямаДаСпрем в борбата срещу COVID-19

Докато въздействието на COVID-19 продължава да се усеща в целия свят, биофармацевтичната индустрия в Европа продължава да се ангажира с глобални усилия в грижите за засегнатите, да овладее огнището и да разработи ресурси за справяне с бъдещи огнища.

Компаниите, членуващи в ARPharM, работят денонощно, за да намерят ваксини, диагностика и лечение и да осигурят на пациентите достъп до лекарствата, от които се нуждаят.

В световен мащаб има над 100 кандидати за ваксина в процес на разработване и над 600 клинични проучвания в процес на намиране на лечение, което да се използва в борбата срещу COVID-19.

bottom of page