top of page
certificate2.png

Сертифинационен курс

Ако желаете можете да изпратите данни за Ваше научно събитие като попълните формуляра в нашия сайт за научни събития www.arpharm-e4ethics.org.

Научно събитие

Сертификационен курс за служители на фармацевтични компании и медицински представители

Регистрация

Участие

Време

Резултат и финал

Всеки участник се регистрира на адрес www.certificate.arpharm.org където създава личен профил. Първо се избира компания от падащо меню и след това последователно се въвежда Име на кирилица, Име на латиница, Потребителско име, Парола, Е-мейл. (домейнът на е-мейла се задава автоматично, веднага след избор на компания - за тази цел в полето Е-мейл се изписва само първата част на адреса, преди @) При правилно въведен адрес, по електронната поща се получава регистрационен линк, посредством който се активира регистрацията на участника; Успешна регистрация в платформата дава възможност за многократното й използване и полагане на всички налични на нея в момента и бъдеще курсове. Допустима е по една регистрация/профил на участник.

При вход в платформата, всеки участник избира сертификационен курс, който иска да положи, като има право на два опита на курс; всеки от участниците отговаря на въпроси с един или повече верен отговор (това е указано за всеки въпрос).

Участието се извършва в рамките на указано време, при изтичането на което, участието приключва, като се обявява постигнатия до момента резултат – номер въпрос и точки.

Резултатът от участието се обявява в края на същото, като при постигнат резултат над определен % от възможния максимален, се генерира Сертификат с името и компанията на участника, който остава наличен в създадения личен профил.

Сертификационните курсове са налични само на български език.

bottom of page